Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

I když si to moc nezasloužíme, tak máme nejlepší vládu, jakou jsme mohli mít.

Opozice zbytečně některé velmi schopné ministry předčasně vyhnala - jako např. Vojtěcha, nicméně si opozice už uvědomuje, že její střelba do jednotlivých členů vlády nepřináší ovoce a že tato střelba je spíš na škodu státu, nicméně je to jediné zviditelnění opozice, kterou si jejich politikové mohou dovolit. Nic jiného opozice neumí a tak dál jen politikaří a pletichaří.

:-P:-P:-P

1 2
možnosti
JF

Já se pane Zavadile nedivím, že jste spokojen - jak známo vrána k vráně sedá! :-P

0 0
možnosti
PV

Ještě že měl včera na tiskovce pan premier respirátor. Jinak by se mu prášilo od úst.

0 1
možnosti
Foto

Možná jste až moc tvrdý, možná jen špatně chápu obrat neřídí vůbec. To by to tu vypadalo jinak. Ten problém s ne/řízením může být úplně opačný. Že se Babiš snaží řídit úplně všechno.

0 0
možnosti
OF

Teď je doba, kdybychom měli upozadit politiku, stranické preference, volby, na něčem bychom se měli domluvit a to bychom měli všichni dodržovat-

A všichni bychom měli svůj díl zodpovědnosti. nadávat na vládu moc nepomůže. Na Tchajwanu je trasování, tvrdé sankce za porušení karantény a ministr zdravotnictví má 90% podporu. My na všechno kašleme a jediné co umíme je

nadávat na vládu.

4 0
možnosti
OF

Za současný neuspokojivý stav může sám virus, pak my a pak teprve vláda.

Chaos by byl i kdyby byl premiérem Churchill nebo indiánský náčelník Geronimo. Howgh.;-D

5 0
možnosti
Foto

Ať se chechtáte sebevíc, pravdu nemáte.

1 2
možnosti
VV

Nejen vladu, ale i prezidenta.

1 0
možnosti
Foto

Karma, plný souhlas. Máme, co jsem si jako seskupení občanů nadělili. A protože jsme jako systém nastaveni poslouchat a neprotestovat (označení "ovce" nás rozzuří, ale není daleko od pravdy), tak sklízíme, co jsme zaseli a postupem času se to jen a jen zhoršuje.

1 0
možnosti
ZZ

Naštěstí máme skvělou vládu - jsme holt skvělí voliči !

A ti špatní voliči mají jen neúspěšnou opozici - což se dnes opět prokázalo !!!

;-D;-D;-DR^R^R^

0 1
možnosti
Foto

"Každý má vládu, jakou si zaslouží..." je nesmysl, protože nikdo nemá moc ovlivnit potřebné množství voličů. Nemá ani moc ovlivnit osobní rozhodnutí toho, kdo vládu sestavuje. Kdyby tuto možnost měl, ale nevyužil by ji, pak by si vládu zasloužil. Jestliže ji nemá, je vlečen.

5 3
možnosti
Foto

Kdo se nepoučí ze svých chyb je odsouzen je opakovat.

6 0
možnosti
JF

dne 19. 8. 2020: „Nemůže někdo panu ministrovi Adamovi Vojtěchovi dát mávátko nebo takovej ten dětskej vrtulníček, nebo já už fakt nevím. V pondělí vláda ohlásí nehledě na zavedený semafor COVID19(většina regionů je bílá, nebo zelená) od září plošné roušky pro všechny (dnes už s ní trdluje ministr na tiskovce) mimo restaurace. Dnes na další tiskovce oznamuje povinné roušky v restauracích ‚mimo dobu konzumace‘ a třeba v kadeřnictví. Chudák ministryně Schillerová a její nová hlava. Jsem rád, že si tenhle profík a jeho crew alespoň uvědomují, že řízek přes roušku neprotlačíš. I když prezident Zeman (klobásky) a premiér Babiš (zmrzlinu) to prej dali. Je to divočina, co? Dnes řešíme tyhle jejich veletoče s Piráty na zdravotním výboru ve sněmovně. Zda to jsou jen bláboly jako od března, nebo rozhodnutí založená na datech, a zda tyto ‚kroky‘ odpovídají mantinelům,které vládě jasně stanovil v dubnu pražský městský soud,“uvedl předseda Pirátů Ivan Bartoš.

3 0
možnosti
JF

Jak tak Ivana a jeho soudruhy v demokracii sleduju, myslím, že by mu docela i pomohlo, kdyby místo hraní si na zachránce demokracie začal hledat konkrétní spolupráci na konkrétních možných věcech a demokracii nechal třeba i tak trochu na voličích - jsou už většinou plnoletí. ;-) Mohl třeba být i ve vládě a digitalizovat státní správu a sklízet za to plusové nebo i mínusové body nebo i za Covid a nemusel se starat, kdo má jaká mávátka a vrtulníčky ... nebo vlastně ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik