Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Koukejte na OVM. Koblihám se bude vařit marmeláda. Nový průzkum Kantaru ;-D

4 2
možnosti
RK

Faltýnek naprosto zoufalej ;-D

4 1
možnosti
Foto

Také mám dojem, že Andrej Babiš se vlastně ani dohodnout nechce a z jeho strany se jedná jen o trik, jak hodit odpovědnost na někoho jiného.

7 2
možnosti
Foto

Vždyť se o tu odpovědnost všichni vehementně derou.... ;-D

3 0
možnosti
JH

A nebo - Každý má opozici, jako si zaslouží:-)

3 5
možnosti
VF

Račte dovolit, pane doktore, při vašem vzdělání, kteří to jsme my? To jsme my kluci co spolu mluvíme? My, co nemáme rádi Babiše a tak uděláme všechno, po nás potopa, čím hůř tím líp? Ale, jen si vzpomeňte, před Babišem bylo mnoho a mnoho jiných a žádná epidemie. Dokázali rozkrást stát a rozvařit státní správu na úroveň neokoloniální gubernie, tak to tu máme. Nepokoušejte se tvrdit, že za všechno může jenom jeden zbohatlík Babiš a pokud on tady nebude, nastane zázračné zlepšení. Všichni ostatní se v tom budou plácat úplně stejně, možná trochu v bleděmodrým.

7 3
možnosti
PK

S nadpisem souhlasím ale trik jak hodit odpovědnost na někoho jiného....z toho bych vládu nevinil, to musíte s dotazem na opozici...;-DR^

3 4
možnosti
RK

Odpovědnost má vláda a její premiér. Nikdo jiný.

5 0
možnosti
PC

Absolutní souhlas a karmaR^

5 2
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik