Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Inteligentní člověk používá argumenty k tématu, ten druhý emotikony a trochu hysterie k tomu.

3 2
možnosti
PK

Ano, ano asi by byla lepší varianta být 17-tým státem našeho západního souseda:-):-):-)

4 0
možnosti
JZ

Po staletí jsme byly součástí Svaté říše římské později s přívlastkem národa německého a docela nám to prospívalo. :-)

3 11
možnosti

Jak níže správně připomíná pan Jaromír Král, ta evropská federace může mít nakonec pro její členy výhodnější a spravedlivější uspořádání, než současná EU. Přinejmenším by si vyžádala novou smlouvu, protože ta Lisabonská by ztratila platnost.:-)

2 10
možnosti

Já třeba chci evropskou federaci.

Ale je pravda, že ne pod současným systémem a politiky druhého sledu.

1 7
možnosti
ZD

Myslíte, že si to velké státy nechají utéct mezi prsty? Nebo, že teď konečně by to bylo maximálně spravedlivé uspořádání?

2 0
možnosti
GS

- doufám, že se Evropské federace dožiju

- s prezidentem, dvoukomorovým parlamentem a EU Force

- s jednotným kontinentálním právem

- s jednotlivými členskými zeměni

Nikdy bych si nedovolil svůj vlastní názor vydávat za názor obecný

11 13
možnosti
SR

Možná byste měl nastudovat právní systém v USA, v žádném případě se nejedná o jednotné kontinentální právo.

0 0
možnosti
JZ

Faktická připomínka náčelníku. STAN jaksi dopadl ve volbách lépe než Trikolóra a proto je ve vládě. A koho myslí pan Zeman my, těch 2,76% voličů Trikolóry. To samozřejmě může a má na to právo, ale obávám se, že to vážně není většina občanů ČR. :-)

6 20
možnosti
PP

P28a39v76e29l 60P72o32n19e91c

13. 1. 2022 10:20

STAN ve vládě už ale reprezentuje zájmy všech občanů. A nebudu zřejmě daleko od pravdy s tvrzením, že většina občanů tady prostě nechce žádnou Evropskou federaci, ani jiný protektorát.

17 3
možnosti
JS

Vzhledem ke zkušenostem s bývalou federací, jsem jednoznačně proti ní. No pokud jde o Farského, tak to je ta skvělá změna co nám přináší nová garnitura.

Lže se až se hory zelenají, kromě Farského i Kupka, který slibuje postavit 200km dálnic. I kdyby se rozkrájel na mikrokousíčky to víc jak 170 Km nebude a to tam započítávám i opravu D48. Ch ....... nám na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť.

33 3
možnosti
Foto

Copak nechápete, že je to pro Vaše-naše dobro? Copak jste neviděl ten zápal, to páně poslancovo svaté nadšení, když na ČT24 líčil svůj záměr?

35 0
možnosti
ZZ

Já už snad začnu věřit tomu, že celý vyspělý svět řídí Trilaterální komise.

;-(;-(;-(

2 0
možnosti
OD

Ale no tak, pane doktore..... Sluší Vám to s tím fonendoskopem přímo náramně, pózujete hrdě jako jistý Drápalík. Vezmu to věcně, po bodech.

1.Poslanec Farský nechť si jede studovat , co chce, ale jeho osmiměsíční absence asi není úplně košer a měl by mandát přepustit náhradníkovi.

2. Vzhledem k mezinárodní situaci - Čína se zřetelně připravuje na invazi na Taiwan, Rusko se chystá na Ukrajinu a USA na občanskou válku, je naší prioritou zajistit bezpečnost a spojená EU armáda je jedinou realistickou možností, jak to udělat.

3. Vaše občanské vlastenecké zapálení pro nezávislost naší země je plně v souladu se svobodou projevu a nelze s ním polemizovat . Znamená to ovšem, že máte chybu v titulku, správně tam má být JÁ.

Pokud tím MY myslíte Trikoloru, pak naopak platí, že vaše ideje byly podrobeny revizi volbami a tam, pokud se nemýlím, jste skončili s 2,77% podpory.

Proto Vás žádám, abyste napříště jasně oddělil Vaše občanské postoje od politické demagogie. zkrachovalého politického projektu.

14 29
možnosti
ZZ

Ono to spíš vypadá tak, jako by z Ukrajiny se chystala invaze na Rusko.

;-)

6 7
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik