Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

VUML za komancu prece uvedoneli take studovali pri zamestnani.

3 0
možnosti
JS

J78a57n 49S10o71u80č22e20k

14. 1. 2022 6:45

Netuším, kolik obyvatel ČR by se vyslovilo pro federalizaci EU. Myslím si ale, že by jich byla značná menšina. Pokud ji pan Farský prosazuje a to dokonce na nějaké americké univerzitě, tak tím zjevně působí proti zájmům většiny svých voličů.

13 2
možnosti
OS

Mám pocit, že pan Farský docela záměrně nezmiňoval svůj možný pobyt na americké univerzitě, ani téma jeho studia. Tak mi to připomnělo ten někdejší výrok Gottwalda, že se do Moskvy jezdí učit, jak kapitalistům doma zakroutit krkem.

0 0
možnosti
BD

Pan doktor je v zajetí dogmat minulosti. Bude vše jinak !

2 10
možnosti
ZD

Zkuste nám , pane Dvořáku, přiblížit, jakými dogmaty minulosti je autor zajat? Děkuji předem za objasnění. A děkuji i za objasnění co vše bude tedy jinak! Ještě jednou předem děkuji. Validních informací je vždy zapotřebí.

2 0
možnosti
JP

Vy - Trikolóra - nechcete , ale já a mnoho dalších chceme hlubší evropskou integraci a EURO. Vývoj nezastavíte.

4 17
možnosti
LH

Kdo určil, že zrovna vy fandové Říše jste "vývoj"? Abyste nedopadli jako vaši předchůdci u předchozích Říší.

13 3
možnosti
JU

J80o39s53e69f 83U44l56m57a45n

13. 1. 2022 18:32

Nechápu, kde se bere to ničím nepodložené přesvědčení některých lidí, že posílení vlivu EU bude mít pozitivní efekt její obyvatele. To je stejné jako by si někdo myslel, že v ČR se lidé začnou mít lépe, pokud zvýšíme pravomoce státu.

22 1
možnosti
LH

To je obyčejné levičáctví. Víc nařízení a regulací, spokojenější ovce. Víc chudoby, víc voličů.

12 2
možnosti
OD

Teodorek Bezděk Víceinteligentní tu machruje karmou, aby zdůraznil velikost toho MY.

Jako zástupce méně inteligentní populace jsem letmo pohlédl do volebních statistik, které na rozdíl od karmy mají smysl - a hle, to MY měří 148500 hlasů.

Teodorku, mám špatné zprávy - je vás třetina počtu LGBT, takže schvaluji, vy se musíte chovat jako klasická hysterická menšina, abyste si vymohli pozornost a práva. Navrhuji to konzultovat s ROI, oni mají se segregací letité zkušenosti a mají know how.

Pokud bude třeba, rád se za vás přimluvím na magistrátu, oni vám tu Trikolora Pride jistě povolí. Na Milion chvilek pro národní nenávist je vás málo, na Letné byste se báli, Sparťanů je dvakrát tolik, ale když jim slíbíte nějaké to národní násilí, rádi se přidají.

Jinak potvrzujete, co mi tuhle povídal jeden starosta - když je proti čemu, protestuje hned celá náves, ale jakmile poprosím o pomoc a smrdí to prací, vesnice je jako po vymření. Raději chlastají doma nebo v garáži a ani nejdou do hospody, to aby mne nepotkali a nemuseli se vymlouvat.

Kdysi jeden socan říkal - "Když to založíš na závisti a nenávisti, nemůžeš prohrát." Jak je vidět, můžeš.

Tak, bratři a sestry, soukmenovci.

Weiter, weiter ins Verderben,

wir muessen hassen bis wir sterben!

P.S. Pozdravujte Vjačeslava Misantropoviče Klause, Putin už organizuje u Smolenska první družební zájezd, stačí poslat nějaký ten zvací dopis...

7 12
možnosti
LC

Je zajímavé sledovat, jak Vás zlobí, že tento článek získal během pár hodin rekordní karmu i vysokou čtenost. Vy z toho nejspíš dneska ani neusnete. Asi by se také slušelo připomenout, že minulé české parlamentní volby nebyly referendem o vzniku evropské federace. Jestli k něčemu podobnému jednou dojde, uvidíte, že vás fanatických eurofederalistů není v ČR ani tolik jako voličů Trikolóry.;-)

14 2
možnosti
JH

Když se zeptáte v USA kým je, skoro každý ( až na výjimky některých barevných) odpoví Američan. Zkuste to samé v Evropě. Prakticky nikdo neodpoví Evropan. Pouze Čech, Němec, Francouz a pod. Pokusů o jakési Spojené státy evropské bylo mnoho. Jak to dopadlo? Vždy nějakou válkou. Proč se v tomto duchu p. Farský jede školit do USA? Nemohl by se raději zabývat něčím smysluplným? Nebo proč si toto zbytečné školení neplatí z vlastních prostředků?

12 2
možnosti
VB

Já jsem Evropan a po přečtení zdejších výplodů o to více. :-)

2 6
možnosti

J62i95ř24í 92Ř82e22h20o75ř

13. 1. 2022 15:49

Ty zkusenosti z ameriky jsou celkem potreba. Doufam ze tam bude mit i cas prostudovat moznosti vystoupeni z federace. At si zajede treba do Altanty. Tu po pokusu jiznich statu o vystoupeni z federace uplne vypalili.

3 2
možnosti
AS

Pojďme udělat z Unie federaci, to je přece naprosto úžasná myšlenka, ještě nikdy tady nic podobného nebylo! Nikdy nikde nevznikl žádný mnohonárodnostní slepenec a tudíž nemáme žádné poznatky z historie, jak takový slepenec skončí. Rozhodně to nebude nějakým ošklivým fujky, fujky krvavým konfliktem.

Rakousko-Uhersko se rozdělilo pokojně, vůbec nebyla žádná světová válka a miliony mrtvých. I v té Jugošce si podali ruce a v poklidu šel každý vlastní cestou, že? Ostatně i ta ve zdejší diskusi zmíněná Svatá říše římská národa německého byla etalonem všeobecného míru...

14 2
možnosti
Foto

Tou ironií jste na to moc pěkně kápnul - Evropa je primárně mnohonárodnostní, v čemž je zakopaný pes. Hlavně na rozdíl od USA nemáme společný jazyk, což se jeví jako překážka zcela nepřekonatelná, neboť je mateřský. To bohužel nevyřeší ani snahy o násilnou multi-kulti přeměnu pomocí imigrace. V USA byl totiž postup véce méně opačný.

10 0
možnosti
Foto

J51a54n 88C93i69b61u13l72k32a

13. 1. 2022 15:21

Tak Farský si to mohl dát do osobního profilového medailonku v rámci kampaně, že usiluje, nebo že byl dokonce "vybrán" na tu stáž. No a neudělal to. Proč!? To je úskok č.1. Úskok č. 2 je to jeho bohorovné přesvědčení, že to není v konfliktu s poslaneckým mandátem, ba dokoce že tím naplňuje (mesiášský) rozměr své politiky. Až 3. bych řešil prachy a fakt, že si to stipendium z části platí země daného "vyvoleného" uchazeče.

11 0
možnosti
Foto

Asi se bál, že by ho na Liberecku nekroužkovali.

3 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik