Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

K tem nemocnicim.

Zena videla jakysi porad v tivi, ze nejaky hejtman z tech nejpostizenejsich oblasti mel pozadat sousedy o pomoc a Andrejko mu za to vynadal a prohlasil ze sam tu zadost zrusi, pokud tak neucini on.

Dival jsem se na to, jak to za hranici vypada: https://www.idowa.de/inhalt.corona-in-bayern-covid-19-belegung-der-intensivbetten-in-ostbayern.69fbf4ca-2518-4ef5-8b76-6b55da06ec7c.html

Takze je jiste lepsi vozit pacienty z Chebu ci Sokolova do Znojma a dal, nez par kilometru za hranice, kde maji luzka intenzivni pece volna. A navic v tech nemocnicich maji i cesky personal. Odhaduji ze se ti pacienti domluvi lepe s ceskym doktorem ve Weidhaus, nez s ukrajinskym v Jihlave.

1 0
možnosti
HH

Když na vládních úřadech sedí magoři, kteří nic neumí, jen okecávat, tak se nedivte. Toto se jim říkalo už na jaře a výsledek je nula. Všechny nahnat do Michelinky a tahat pneumatiky, aby věděli, jak chutná práce!

1 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik