Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

optimista i dnes

25. 9. 2012 13:25
Co se starými?

Je to hezká idea. Provedení však bude mít opačný výsledek.  Navíc čím starší, tím horší možnost připojištění nebo-li vyšší sazba nebo nižší rozsah. To by musel být start z jedné lajny bez ohledu na věk.

0 0
možnosti
PK

repanak

25. 9. 2012 13:48
Re: Co se starými?

Proč by staří měli mít nadstandartní péči. Dožijí se vyššího věku, budou ruinovat důchodový systém;-D;-D Ale teď vážně - v tak malé zemi musí být nákup a využívání moderní techniky tvrdě koordinováno a centralizováno. Určitě se v tomto směru hodně plýtvalo a asi i plýtvá. Dále nové metody sice něco stojí, ale mohou přinést růst "produktivity" - můj příklad - těžký glaukom a sítnicové problémy - dříve bych byl skoroslepý a dnes pracuji, platím daně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik