Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Čte se to dobře, ovšem k tomu STOPu by byly potřeba zbraně a gilotiny. Bez nich je to povídání ve stylu "co kdyby" - co kdyby vyhrál Hitler válku, co kdyby neupálili Jana Husa? Představa, že voliči např. na základě vyřčených pravd něco zvolí, je stejně naivní jako představa, že se pomodlím v kostele a všemocný pámbů mně na účet sešle zepáro miliard.

0 0
možnosti
JP

Co vlastně navrhujete, za co bojujete? Více aut se spalovacími motory, zrušit katalyzátory, odsiřovače a lapače popílku v uhelných elektrárnách apod. - to všechno nám život zdražuje. Hlavně ať se máme "lépe". Více smogu a horší životní prostředí nám nevadí, co bude s planetou Zemí v budoucnu nás nezajímá, my jsme ti nejchytřejší, nové technologie nás nezajímají, je to stejně všechno hloupost...A tak se už nyní stáváme takovým malým skanzenem a ještě k tomu stále více zadluženým.

1 5
možnosti
RJ

Co takhle použít rozum? Nebo třeba fyziku? Nebo myslíte, že zakázáním fyzikálních zákonů dosáhneme konečně nirvány?

7 0
možnosti
JK

J52a68n 64K12a39r13a45s95e73k

13. 9. 2023 14:26

jak uz radil Klaus:

zalozte novou politickou stranu, souperte o vetsinu hlasu volicu a kdyz ji budete mit, tak ten nesmysl ukoncete.

2 4
možnosti
RJ

Kdyby byl tenhle problém řešitelný volbami, dávno neexistuje.

2 0
možnosti
MK

Si ho u sebe doma realizujte.

6 3
možnosti
Foto

Státní zřízení nazývané socialismus čekalo na svůj konec sedmdesát let. Evropská unie je podobný nesmysl a tak na jeho konec si Evropané budou muset ještě pár desítek let počkat.

4 5
možnosti
RJ

Mýlíte se. Protože tohle není podobný nesmysl, je jen pokračováním, rozvinutím stejné myšlenky, jen s jiným "nepřítelem". Takže ten konec bude následovat poměrně rychle.

0 0
možnosti
JK

J58a83n 84K96y41š82k61a

13. 9. 2023 12:09

Proč tolik strachu o Evropskou unii?

Nebojte se o ní, ta si pomůže sama, rady brouku Pytlíků z české kotlinky (kteří i s Moraváky a Slezany vydají za jednu středně velkou megapolis) k tomu nepotřebuje.

O Česko bojujte, aby bylo a zůstalo skanzenem Evropy...

5 10
možnosti
OS

Taky jeden "věřící". Slepý a hluchý.

4 5
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik