Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P66e53t11r 65Č76e40r43n37ý

4. 9. 2022 23:13

To jste snad mazat nemusel ;-(

Toto je text lékaře? 8-o Zvlášť konec vypadá, jako by jej psal lakýrník s exekucemi Netík :-P

2 2
možnosti
Foto

Jít na nějakou akci s KSČ a Vandasovci to je na zvracení, pane kolego a ne žádné vlastenectví. RuSSáčtí vrazi na takové úlety jen čekají.

7 3
možnosti
ZZ

Pochopil jste podstatu blogu ?

8-o

6 2
možnosti
Foto

My jsme Češi... Já jsem taky Čech... Právě proto vidím, o co se Rusko snaží. A právě proto by byla chyba ustupovat jim, škemrat o plyn a ropu. Tím okamžikem bychom se stali zase víc na nich závislí. Jak je to nebezpečné, to víme. Jakmile bychom chtěli jít vlastní cestou, okamžitě a bez problémů by zase zavřeli kohouty. Pak už by si nás vodili jak na špagátě. Tohle chceme?

8 2
možnosti
ZZ

Kdo začal se sankcemi a teď brečí ?

Rusáci ?

Proberte se !

:-P

2 5
možnosti
Foto

Pan doktor je totiž:

https://www.facebook.com/volimtrikoloru/posts/1207997466261220/

ano, ministr zdravotnictví za Trikoloru.

Tak se nelze jeho blogu divit. RvRvRv

6 8
možnosti
JD

Tady se zase předhánějí různí kádrováci. Také RvRvRv

7 3
možnosti
Foto

Podle Pavla Šafra, hlavního ideologa proti dezinformacím dle požadavků současné vládní cenzury Fialovy vlády jsou účastníci včerejší demonstrace na Václaváku (tedy i mne) Fašistická spodina Putinových přívrženců: https://www.forum24.cz/fasisticka-spodina-putinovych-privrzencu-zaplnila-polovinu-vaclavskeho-namesti/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

4 7
možnosti
Foto

U vás zase tolik nepřestřelil.

8 3
možnosti
LS

Ti řečníci na pódiu se staví do role posledních, spravedlivých spasitelu.

Když si vygooglujete jejich minulost, jejich názory, postoje...... Člověk by si kolo o ně nepopřel. Flakancem to dorazili.

13 1
možnosti
Foto

A když mluvili, jestlipak někteří aspoň pískali?

0 0
možnosti
MB

V té celé hrůze už to začíná být srandovní. Zrušme Lipskou burzu - na té Pražské bude levněji. Nevím kolik lidí objevilo, že existuje další - Komoditní burza v Rotterdamu. Nevadí zrušíme všechny, česká elektřina do českých rukou a firem! Kdo je to česká firma? Těžko říci. Asi ta co v ČR platí daně. OK, tak proč to neznámý Koncern nemajitele nedělá? Dlouhé roky chybí v TOP 20 plátců. No co by, čerpá dotace, optimalizuje a vylepuje reklamy po hnízdech ...

ČEZ expeduje pouhých 5% produkce mimo ČR. Objem 84 %, to je současný podíl exportu ČR do zemí EU. Zrušit! Tak se osamostatníme a budeme na 1 místě! 10 milionový trh je tak mocný - Prakticky skoro nestojí ani za výrobu filmů. Nezaplatí se ... Jistě, je to provázané, tak se odvážeme,. Co dále? Zřejmě nějaký Stepní pakt. Sice budeme naprosto pohlceni, no zase ruka na kohoutcích by mohla být štědřejší !? Souhlas, už ani nejme Moravané a Slezané. Jsme přece všichni Češi ... :-)

5 1
možnosti
EH

Fialu musela účast zaskočit, což znamená, že nevylezl ze své sociální bubliny.

Minimálně 70K lidí chce řešit ukrajinskou válku jinak než hladověním a mrznutím. Část z nich, ale ne všichni, podporují Putina.

5 5
možnosti
MB

Souhlas Evi, tak to dříve říkal i M. Zeman. V paneláku muž mlátí ženu. Nic se neděje, bydlí v 8 patře, já ve 3. Nepřidám se k jeho odsouzení, nedej bože, abych cosi podnikl. Důvod je zřejmý. Minule jsme se fotili na zahradě. Navíc je zručný, třeba mi spaví auto. I do hospody zajdeme. Kde je ta mez? 5 pater, stovky kilometrů? ... :-)

4 0
možnosti
PJ

Velice se mýlíte pane autore. Organizátoři včerejšího shromáždění jsou proruští , to je prostě fakt. Takže si můžete vybrat, jestli chcete vládu proruskou, nebo proevropskou, a vzhledem k tomu, že na mapě nejsme sami , tak váš sen o pročešské vládě je prostě hloupost, nejsme tak velcí a silní , aby jsme mohli politiku určovat sami. Jinak vám doporučuji si shlédnout foptografie z demonstrace a přečíst si tranparenty . Některé jsou opravdu výživné a moc se tam o energiích nepíše .

10 5
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik