Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jsem hrdý Čech, Evropan, Pozemšťan, obyvatel naší sluneční soustavy a td. Nevidím jediný důvod ustrnout na nejnižším stupni, navíc s platidlem díky kterému může naše hrdé Česko srazit na kolena středně velký spekulant na burze, jenže se mu to zatím nevyplatí, lepší je počkat na větší nárůst rezerv ČNB a pak je vycucnout pomocí intervencí, což se nedávno stalo, takže máme zase pár let klid, než nás zase oškubou o pás stovek miliard. Né že by se nyní vata nehodila, co říkáte.

Máme jedinečnou možnost ovlivnit to, jak bude Evropa vypadat, máme zastupitelskou demokracii, není to ideální, ale je ověřeno, že to funguje. Tak proč už nemáme jasného svého Evropského zástupce pro jednání s mocnostmi světa.

Stejně už jako federace formálně fungujeme, jen vůdcovství se ujímají ekonomicky silné státy, proč neudělat oficiální volbu na maximálně dvě období. Nebo to vymyslet jinak, ale hlavně vymyslet a realizovat. To snad není pro Čecha tak těžké. Zakopat se v téhle mrňavé kotlině je vývojová sebevražda, vůbec nechápu proč chce někdo ustrnout na fleku, nebo se dokonce někam vracet.

2 3
možnosti
ZZ

Správně !

Hubu držet a mávat mávátky !

;-DR^

3 1
možnosti
JK

Jo, ale z tribuny. ;-)

1 0
možnosti
ZZ

Z tribuny mávají jiní - vy patříte k těm naivním dole.

;-D

1 0
možnosti
PM

P49e72t85r 34M66a28n18d36a

19. 1. 2022 9:22

A co vás vede k tomu vytrubovat do světa svou nechápavost ?

1 0
možnosti
BD

Zapomínáte,že odpor k Euru vychází z toho ,že žádná ČNB nebude a korupční vazby všech bank se zlikvidují a budou tu maximálně 4 světové pobočky bank. A o tom to je soudruzi !

0 1
možnosti