Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I sami výrobci uvádějí, že očkování proti covid-19 by nemělo probíhat zároveň s jiným druhem očkování. V ČR už jde o hazardování s lidským zdravím.

4 3
možnosti

To je velmi závažné téma: od počátku očkování proti covid-19 se oficiálně tvrdilo, že se ČR bude řídit pravidly Evropské lékové agentury a jejího orgánu pro bezpečnost vakcín PRAC. Což mj. ČR začala brzy porušovat: nejdřív se zkoušely různé změny kolem časových odstupů mezi jednotl. dávkami vakcíny, zároveň se kalkulovalo, kolik dávek lze získat z jedné lahvičky, nyní to skončilo nabízením či vnucováním 3. dávky, ač ve světě chybí odbor. konsensus a chybějí k tomu vědec. studie. Sleduju problematiku mj. u němec. odbor. institucí, rakouských, švýcarských - lékaři se převážně bojí očkovat od 12 let, protože u těchto dětí a mladistvých může převážit osobní neprospěch a rizika z očkování. Skandinávské země spíše očkování mladších mladistvých pozdržely, podobně Švýcarsko, v Rakousku byly zatím děti od 12 let očkovány jen do 4 %. Počínání MZ ČR a lidí kolem něj zavání pomíjením vědec. poznatků a střetem zájmů (byznys namísto veřej. zdraví).

2 3
možnosti
Foto

Vcera v TV Prymula rikal,ze se muzeme ockovat najednou,tj proti chripce i proti covidu. Nezadouci ucinky pry mohou nastat,ale nebal by se toho. Objednali pry vice vakcin proti chripce nez v minulych letech,opet od Moderny. Kdyz to takto pujde dal,bude vakcina na covid pro deti od 6 mesicu, trba v nouzovem rezimu a pak asi domaci zvirata ( teoreticti prenaseci) a pak se ockovani rozsiri na jine nemoci, kdyz uz to proslo s covidem. Doufam,ze se vzpamatujeme. Za neradostny blog dekuji.

1 2
možnosti
Foto

Covid-19 ještě ani zdaleka "u konce s dechem není" a co nás v budoucnu čeká, ani sami nevíme!! Jako je dnes běžné preventivně očkovat malé děti proti řadě chorob jiných, budeme se asi normálně očkovat i proti covidu a veškeré připomínky typu "že se máme vzpamatovat" /z čeho asi???/ podle názoru Lenky Krištofíkové, jsou hodně předčasné. Daleko horší situace by ovšem teoreticky mohla nastat, pokud bude někým prokázáno, že nebezpečnými přenašeči covidové nákazy jsou domácí mazlíčci - a bude vydáno nařízení - je všechny zlikvidovat. ;-(

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS