Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Svěřili jsme se, pokud se týče dodávek vakcín, do rukou EU, tak můžeme jen čekat. A co EU dělá, dobře dělá.

0 0
možnosti
DS

Přežila Lidice, zabilo ji očkování po prodělaném Covidu https://www.novinky.cz/.../zemrela-marie-supikova-ktera... "Podle Stehlíka, který se s ní přes 30 let přátelil, překonala covid a byla očkovaná, zemřela na jiné zdravotní komplikace."

0 0
možnosti
MM

Takže vyčkáme až budeme všichni proočkovaní, pak jsme zachráněni a do té doby žádná opatření?

Potom je celá Evropa padlá na hlavu, když se tím návodem neřídí.

0 0
možnosti
Foto

Lidi ne jen jejich vlády, těm to náramně vyhovuje.

0 0
možnosti
Foto

I54v88o 45C89i29l69i15c30h

22. 3. 2021 9:12

Děkuji za tento článek R^

1 0
možnosti
DS

Skupina vedená Dr. Fejtem z nemocnice Havlíčkův Brod zkoumá protilátky po prodělaném Covidu už 10 měsíců a stále drží. Že by se nemuseli očkovat lidé s antigenní, a dnes již i detekovatelnou T-lymfocytovou, imunitou, https://www.reservio.cz/b/medicinske-centrum-praha-s-r-o, říkám nejen já už několik měsíců. Jenomže vakcinologická společnost pořád doporučuje, že testovat na porotilátky před očkováním není důvod. Asi se bojí, že by neudali dost vakcín. Jsou to vrazi !!! Jinak se to říct nedá.

2 1
možnosti
LV

Smutná pravda, víc už se mi k tomu nechce ani říkat...

1 0
možnosti
JK

Nojo, to jen dokazuje, že náš vrchní očkovací stratég, žádnou strategii nemá. Stáhl si rozhodování o vakcínách na sebe jen proto, že může odměňovat, či trestat připuštěním k dodávkám, nebo omezením dodávek. Takže Pardubický kraj má kuli Netolickému, jeho reptání proti Andrejovi a požadavku na ukončení spoluvládnutí, prostě smůlu. Čau lidi, a to znamená čau na onom světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik