Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panu kolegovi doporučuji brigádu na našem pracovišti, reprofilozovaném již několik měsíců na covidové .......

1 0
možnosti

J30a28n 41D22o94u57š70e44k

8. 2. 2021 23:06

Nebo si prostě jel sám zablbnout se psem do přírody. Nevidím v tom ani onu neobratnost. Já to dělám běžně a nejsem si vědom žádného právního ani morálního poklesku.

1 1
možnosti

Ano, podobných Doušků tam blbne spousta a pak tam blbne také jeden multifuncionář papaláš Havlíček, co vyhrožuje, že to těm Douškům brzo zatrhne, jestli těch blbostí ihned nenechají.

0 0
možnosti

A jejda, jiný, než oficiálně povolený názor. Doufám, že Vás ještě nevyhodili z práce, to se teď tak nějak demokraticky dělá:-/

1 0
možnosti

To se dělá, tak nějak demokraticky, už skoro 30 let !!!

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

No, já nevím, ale na videu, kde namlátili vlekaři i s lyžaři reportérům z Novy, spousta lidí tu roušku neměla.

Mám takový pocit, že celý váš blog by se dal shrnout do věty "Já si chci jet zalyžovat". O nic víc ve skutečnosti nejde.

2 3
možnosti

Prostě fantazii se meze nekladou, v tomto případě jakýkoliv důvod je ten špatný

2 0
možnosti
Foto

Tak pro zábavu jistě nikdo na úřad nebo na poštu nechodí...opravdu nevidíte ten rozdíl?

3 17
možnosti

P71a45v35e32l 64V41é82b91r

7. 2. 2021 15:49

Problém není v tom, že tam, či onam se chodí pro zábavu, nebo proto, že se musí. Problém je v tom, že jedno, se stejnými epidemiologickými účinky, se smí (dokonce musí) a jiné nesmí. Buď jde o ochranu proti viru, pak se nesmí ani jedno (a nesplnění onoho úředního bude pardonováno), nebo to není tak žhavé - a potom, pánové, bych měl pro vás pár námětů pro výlet. Malá nápověda: Slunce tam nesvítí.

20 1
možnosti

Zvláštní. Havlíček nic neporušil, chová se tak, jak doporučováno a přesto to schytá. Divím se, že kritici nezmíní absenci náhubku u toho jeho pejska, aby to jako bylo komplet.

Divím se i dál, že lékař, dokonce s drahým titulem nevidí rozdíly mezi úřady, MHD a lyžovačkou.

Nemáte snad pocit, že 3R jsou 100% zbraní proti nákaze Covidem?

Dají se zakázat úřady? MHD? Myslím, že ne. Jak byste snížil rizika přenosu Vy?

9 17
možnosti

Já mezi nimi rozdíl nevidím. Ve všech těchto případech nejde o situace, ve kterých se při správných opatřeních nakazí větší množství lidí. Tak proč zakazovat lyžování či fronty na poště?

7 0
možnosti

Díky za blog. Fota Havlíčka u mne vyvolala zajímavé pocity. Hurá, normální chování člověka - udělal dobře sobě i psovi. Šli do přírody. Následně - No dobře, to je ovšem člověk, který lidem neotevře vleky a ubytovny. Pak tedy výlety všech na otočku, auta nemají kde parkovat. Jako on, určitě vyjížedějí ze svého kraje ... !

No jo, a co parkující auta u pronajímaných, soukromých chat? Jak se na to těm zavřeným vlastně dívá ? Bude zákaz pohybu ? Do Dubaje bude možno odjet ? A proč o ten Havlíček, vlastně fota zveřejňuje ? To tam dává jako šťastný člověk?, chápu - Nebo jako ministr? - nechápu ... !

Nekritizuji, chci pouze sdělit, že samotný cítím, že se posunuji někam, jinam. Směrem ke skepsi, k nedůvěře, k dezorientaci. Nicméně jsem to již pochopil ! Našeho psa Ferdu utratím a zdravotně se půjdu projít do Kauflandu, nebo Tesca. Nic neporuším, a ani neochořím ! Tak mi bude lépe a budu ukázněným ... :-)

22 0
možnosti

Až na to, že se politik podle informací v médiích svezl na procházku veřej. vláčkem, měl prostě jít pěšky mimo seskupování lidí. Jeho chování asi nelze postihnout pokutou, ale jde o morální poklesek od vrcholného politika, který má velmi dbát na to, aby šel příkladem občanům. On se namísto toho vezl opačným příkladem.

13 2
možnosti

Ta sebe-propagace jim fakt nějak nejde ! Schillerová, se zase nechá vyfotit, na kontrole velkořetězců. Zase si nezapne bezpečnostní pás v autě ! To jsou ty drobno perličky ptákovin, jistě. Nicméně se to navléká na hrůzný náhrdelník celkového dojmu ! Když pravidla, tak pravidla, např. - a) Pásy si zapnout, b) Přijet s kvílením houkačky a varovných světel - bez pásů ! Vtrhnout do Lídlu - Nic neporušuje,m zachraňuje nás ! ... :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik