Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pochopím očkování klientů pro seniory a senexy. Sdílejí společné prostory a je u nich větší pravděpodobnost nakažení. To však nehrozí u důchodců žijících odděleně od potomků. Mnohem větší riziko nakažení je u starších zaměstnanců pár let před důchodem. Dočetl jsem se, že očkovací sérum začne fungovat v těle až po pár týdnech. Pokud lidé budou čekat na očkování nevyhnou se kontaktu s ostatními zájemci a vdechovat mohou infikovaný aerosol covidem. Ten je rychlejší než vakcína a za pět dní mohou být nakažení. Proto se mi líbí myšlenka Drive in očkování v autech.

0 0
možnosti

Ne že bych chtěl zpochybňovat užitečnost posouzení zdravotního stavu u očkovaných, zvlášť u právě očkovaných seniorů ve věku 80+. Ale ona "honba za čísly" svůj význam má, protože se zdá, že nám začíná docházet čas.

Nemocných covidem jsou desítky milionů (minimálně 25 milionů celosvětově, ale spíš to bude několikanásobek, protože toto číslo zahrnuje jen ty pozitivně otestované). Bohužel to také znamená, že pravděpodobnost vzniku nových mutací se od jara zvýšila minimálně o 1 řád, což se již začalo projevovat. Je asi jen otázkou času než se objeví mutace, která porazí i očkování, takže nejlepší strategií nejspíš bude co nejvíce srazit počet aktivních případů, dokud to jde. Viz např. https://www.osel.cz/11558-nova-nebezpeci-z-bazin-covidovych-prizraku.html

2 0
možnosti

Jak může být někdo pozitivní po očkování, no to je fakt mystérium... A přitom stačí zadat do Googlu "Alena Šteflová očkování" a hned první odkaz tento "rozpor" uvádí na pravou míru:

_____

Podle informací Seznam Zpráv se výsledek testu dozvěděla Alena Šteflová minulý pátek, přičemž očkování proti covidu podstoupila buď ve stejný den, nebo o den dříve ve čtvrtek.

_____

0 0
možnosti

Rv V mnohých krajích jsou sestry a lékaři již dávno v pohotovosti k očkování, ale Babiš jim nesehnal vakcíny!!! !!

1 0
možnosti

Babis, porad jenom Babis, proc teda jezdi kazdou chvili do Ciny Milous Zeman a zve si sve cinske pratele sem? Jeho Ovcacek preci tvrdi ze kvuli obchodum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik