Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na covid bylo hospitalizováno do dnešního dnem po dobu 4 měsíců kolem 1 000 pacientů. Koncem dubna se covidová oddělení zavírala, protože nebylo koho léčit. Oddělení zela prázdnotou.

0 3
možnosti
Foto

Na druhou stranu se ukázalo, že materiální připravenost respirátory, roušky, dezinfekce, byla minimální nebo žádná, přes upozornění ředitele skladu hmotných rezerv lednu 2020, že ve skaldu hmotných rezerv nejsou zdravotní pomůcky, jako respirátory, roušky, dezinfekce a podle upozornění EU je v Itálii virus, který se objevil Číně a je předpoklad, že zasáhne celou Evropu.. Vláda reagovala tak, že zakázala nákup z důvodu, že se vše nakoupí centrálně a nekoupilo se nic. Stejně tak nemocnicím zakázala nákup zdravotních pomůcek, že se budou kupovat centrálně a nekoupilo se také nic. V březnu se vyvezlo 5 tun zdravotnického materiálu zadarmo do Číny.

2 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik