Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Očkování je bezesporu užitečná věc, pokud se z ní nedělá byznys.

V tomto směru mám skvělou doktorku, která mi spolehlivě poradí, kdy se nechat očkovat a kdy nepodlehnout komerčním tlakům...

0 0
možnosti

Senioři 65+ mají očkování proti chřipce zdarma.

0 0
možnosti
OP

Několik mých známých podlehlo reklamě na očkování proti chřipce a všichni do jednoho pak stonali nikoliv týden, ale měsíc a i po "vyléčení" se cítili slabě, takže vaši touhu po reklamě na očkování proti chřipce nesdílím.

Na druhé straně se již ví, že v Thajsku úspěšně používají na léčbu proti koronaviru léky vyvinuté proti SARS, takže čekám, kdy ten humbuk splaskne. Zároveň lze očekávat, že zahraniční farmaceuti budou tlačit na předzásobování lékáren jejich produkcí, která se pak bude muset stejně zlikvidovat. Je tristní, že naše média, a to především ta tzv. nezávislá, jsou vlastně těm kšeftům na ruku

1 2
možnosti

Nechápu, proč tady šíříte ty nesmysly. Já se nechávám očkovat proti chřipce pravidelně každý rok (stejně jako hodně mých známých) a nikdo z nás nestonal ani týden, natož měsíc.

0 0
možnosti
Foto

Sám se každoročně divím, kam se ten chřipkový virus po zhruba měsíci ztratí. Koncem ledna udeří, uzavřou se nemocnice i pečováky, počítají se nemocní a dělá statistika zemřelých. Uplyne zhruba měsíc a počty nemocných klesají, nemocnice s pečováky se otvírají návštěvám.

2 1
možnosti

A čemu se na tom divíte?8-o Epidemie prostě odezní, jako každá jiná. Nebo se snad domníváte, že si celou epidemii vymysleli prodejci léků?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS